Belysning

Vi hjälper gärna till med installation av belysning och ljussättning anpassade efter just era behov, rum och miljöer. Att installera belysning kräver erfarenhet och kunskap om ljuskällor och styrsystem, vilket vi på Upplands Elkvalité har.

Planera belysning

För att en elinstallation av belysning ska bli så optimal som möjligt är det viktigt att planera. Hur ser rummet ut? Vilka naturliga ljuskällor finns det och vilka andra belysningskällor finns sedan innan? Sådana frågor tillsammans med vilket ljus belysningen ska sprida samt vilken slags belysningskällor som ska användas är vi experter på. Vi hjälper gärna till med planeringen av er belysning.

Belysning i hemmet

I ett hem behövs ofta flera olika slags belysningsmöjligheter. Många vill kunna använda ett starkare ljus vid praktiska moment som exempelvis matlagning, städning och andra sysslor i hemmet. Samtidigt vill många ha möjligheten till att kunna släcka ner något för en mer effektfull och mysig stämning vid exempelvis middagar eller avkopplande stunder.

Idag finns möjligheten att med hjälp av smarta lösningar uppnå precis den belysning man vill ha i hemmet. Hör gärna av dig till oss så kan vi kanske göra något riktigt bra ihop.

Belysning i hemmet

Belysning på kontor och i offentliga byggnader

När man jobbar på kontor eller framför en skärm är det viktigt att belysningen i rummet inte stör arbetet. Upplands Elkvalité har många års erfarenhet av att ljussätta på ett praktiskt och energieffektivt sätt.

Kontor, lokaler, trapphus och offentliga rum är några exempel på miljöer där vi kan hjälpa er med ljussättning.

Butiksbelysning

I en butik är det viktigt att belysningen inte missfärgar produkterna eller försämrar upplevelsen. Belysningen ska snarare skapa en motsatt effekt och höja upplevelsen av butiken och det som säljs. I en butik är det dessutom en fördel om ljussättningen är energieffektiv och miljövänlig.

Vi har lång erfarenhet av både planering och installation av butiksbelysning och hjälper dig gärna med ditt projekt.